U Dnevniku slobodne Srbije vesti koje ćemo ostaviti u političkoj prošlosti

U Dnevniku slobodne Srbije vesti koje ćemo ostaviti u političkoj prošlosti

Nova stranka organizovala je danas, tokom svog 24-časovnog dežurstva u Slobodnoj zoni, tzv. Dnevnik slobodne Srbije, u okviru kojeg su na surovo ironičan, a opet tako realan način, prikazane aktuelne vesti u državi.

Voditelj našeg Dnevnika bio je sekretar NOVE Đorđe Nakić, a događaj je privukao pažnju mnogih sugrađana koji su nam se pridružili u Pionirskom parku.

 

 

Ovako su glasile večerašnje vesti:

- Verovali ili ne, prvi čovek srpskog Mančestera posle titula za najlepšu baštu i najvećeg džentlmena, osvojio pobednički pehar na takmičenju u ptičjim pesmama  Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović uspeo je ne samo da objedini titule najvećeg džentlmena i najveštijeg baštovana već je bogatu riznicu priznanja uvećao za još jedan neobiča trofej - njegov štiglic postao je šampion u najlepšem pevanju starih ptica! Šareni pernati ljubimac prvog čoveka Leskovca osvojio je pehar za prvo mesto na 6. balkanskom šampionatu u pesmi štiglica u disciplini stare ptice seniori, a neobično je što je ovaj lični uspeh Cvetanovića predstavljen kao podvig grada koji godinama vodi.

Redakcija Dnevnika, iz pouzdanih izvora saznaje da je trener štiglića gospodina Cvetanovića bio ministar spoljnih poslova Ivica Dačić.

- Hag raspisao poternicu za poslanicima SRS Vjericom Radetom i Petrom Jojićem. Ona je kazala da ne može da zamisli da postoji neko ko bi prekršio Ustav i izručio ih.

Kako nezvanično saznajemo, u toku su pripreme zaposlenih suda u Hagu za štrajk. Radnici su se pobunilli jer, kako kažu, i dalje ne mogu da provetre sudnice od Šešeljevog boravka u toj ustavnovi.

- Jutka izjavio: „Zaposlio sam celu familiju, pa šta?“

Nadamo se da uslovi za posao nisu bili isti kao u slučaju Marije Lukić.

- Vlada donela odluku: Srbija dobija počasnog konzula na Madagaskaru. Delegaciju na susret sa Majorom, Vojnikom i Kovalskim predvodiće ministar dr Stefanović jer, kako kaže, iz njihovih filmova je učio kako da vodi borbu protiv kriminala.

- Predsednik Vučić posle posete Saboru SPC najavljuje svoja gostovanja u Zadruzi, Parovima, Zoološkom vrtu i času odeljenske zajednice VII-3 OŠ „Svetozar Marković“ kako bi ih upoznao sa svojim stelt planom o Kosovu i Metohiji.

Gost večerašnjeg Dnevnika bio je karikaturista Dušan Petričić koji je podvukao da mu je, od svih vesti, pažnju najviše privukao sastanak Aleksandra Vučića sa patrijarhom i vladikom.

„Sada smo konačno dobili i sendvičarsku crkvu“, ironično je poručio Petričić.

Na kraju Dnevnika usledila je i vremenska prognoza.

„Promena temperature u maju 2019. podseća na psihičko stanje predsednika Vučića, znači očekujte da se znojite kada je hladno i tresete po vrućini.“

 

To bi bilo sve od današnjih vesti. Vidimo se uskoro u slobodnoj Srbiji!

mm

Press služba

Related Articles

Leave a Reply

Close