Doniraj

Finansiramo se isključivo iz članarina, manjih priloga osnivača i članova, a od aprila 2014. godine, kada smo postali parlamentarna stranka, dobijamo novčana sredstva iz budžeta Republike Srbije. To, nažalost, nije dovoljno da bi naši lokalni odbori širom Srbije mogli nesmetano da se razvijaju. Zato su naši aktivisti, funkcioneri i članovi Predsedništva, svoje angažovanje u NOVOJ ustupili volonterski.

Mi nismo profitna organizacija. Ne posedujemo nepokretnosti i drugu imovinu na osnovu kojih ostvarujemo prihode, niti svoje delovanje iznajmljujemo interesnim grupama zarad finansijske nadoknade. Pripadamo isključivo građanima. Da bismo takvi i ostali, potrebna nam je tvoja pomoć. Ukoliko želiš da pomogneš rad NOVE, piši na:

 

donacije@novastranka.rs

 

Možeš da doniraš novčana sredstva. Možeš svoj novac namenski da opredeliš, a mi ti obećavamo potpunu kontrolu njegovog trošenja. Možeš da doniraš kancelarijski materijal. A možeš da doniraš i svoje vreme, znanje i dobru volju tako što ćeš volonterski da učestvuješ u našem radu.

 


Primer uplatnice:

uplatnica.rs-205-197107-79

Close