Urgentni centar i bolnice bez vode: Gradska vlast nesposobna za minimalno održavanje prestonice

Urgentni centar i bolnice bez vode: Gradska vlast nesposobna za minimalno održavanje prestonice

Nakon što su ovoga jutra, zbog pucanja cevi u Pasterovoj ulici u Beogradu, bez vode ostale ne samo sve okolne ulice, nego i Urgentni centar, koji zato ne prima pacijente, i obližnje bolnice, postalo je još jednom jasno da je aktuelna gradska vlast nesposobna za minimalno održavanje prestonice.

Tako su naši sugrađani, koji su hospitalizovani, sada ostavljeni da se snalaze i bez vode sve do popodnevnih časova, kada bi kvar navodno trebalo da bude otklonjen, a da ne govorimo o inače teškim bolničkim uslovima koji su svakodnevica svih nas.
 
I dok štetočinski režim, opasan po građane, kači svetleće lampione za Novu godinu ili preslaže kocke na Trgu republike, ne bi li još koji milion stavio u svoj džep, prestonica se suočava sa nezapamćenim haosom u saobraćaju, zagađenjem, nehumanim uslovima u javnom gradskom prevozu i svim ostalim "vesićevskim" preprekama koje otežavaju ili čine u potpunosti nemogućim obavljanje i najjednostavnijih svakodnevnih obaveza.
 
Gradski odbor Nove stranke Beograd stoga poziva sve sugrađane da nam se pridruže u borbi, jer se povlačenjem i bežanjem situacija u gradu neće rešiti, naprotiv - postaće još gora. Nećemo ih oterati bojkotom, to priželjkuju, pobedićemo ih borbom, jer Beograd ne pripada njima, već isključivo Beograđanima. 
mm

Press služba

Related Articles

Leave a Reply

Close