Vanredna Izborna konferencija NOVE Zvezdara: Za predsednika izabran Ivan Bobeta

Vanredna Izborna konferencija NOVE Zvezdara: Za predsednika izabran Ivan Bobeta

Na vanrednoj Izbornoj konferenciji Opštinskog odbora Nove stranke Zvezdara za predsednika je izabran Ivan Bobeta.

Na skupu održanom u sredu uveče članovi zvezdarskog odbora jednoglasno su podržali dosadašnjeg vršioca dužnosti predsednika, 29-godišnjeg Bobetu, koji je od osnivanja NOVE vrlo posvećen stranačkom radu i aktivizmu.

U svom obraćanju okupljenim kolegama, novoizabrani predsednik Opštinskog odbora Zvezdara zahvalio se na podršci koju su mu u radu na lokalu ukazivali i proteklih godina, istakavši da stanje u državi i društvu od svih nas sada zahteva još veći trud i posvećenost na putu promena.

"Znam da ste došli o sopstvenom trošku, da niste imali organizovani prevoz, da niste plaćeni, nemate dnevnicu niti dobijate sendviče. Zajedno smo uradili dosta dobrih stvari za svoju opštinu, učestvovali i na beogradskim izborima, a u narednom mandatu povećaćemo broj akcija, kao i vidljivost u javnosti, te i udvostručiti članstvo", naveo je Bobeta.

Podvukavši ponos na dobru saradnju opozicije na nivou opštine, on je dodao i uverenje da će isto biti preslikano i na viši nivo i dovesti do konačne pobede nad režimom koji urušava Srbiju punih 7 godina.

Za kraj je pozvao sve one koji žele da država konačno krene putem evropskih vrednosti da podrže rad Nove stranke, a okupljene na Zvezdari pozdravili su i potpredsednica NOVE Mira Petrović, predsednik beogradskog odbora Branko Mladenović, kao i njegov zamenik Leonid Albijanić, saglasni da će i ubuduće nastaviti da zajedničkim snagama, kroz neposredan kontakt sa građanima i učešće na protestima, sprovode doslednu politiku po kojoj je stranka i prepoznata od svog osnivanja.

mm

Press služba

Related Articles

Leave a Reply

Close