Vesić na mukama građana pravi sebi reklamu

Vesić na mukama građana pravi sebi reklamu

Nakon što je Gradski odbor Nove stranke Beograd javno osudio nemar gradske vlasti prema građanima Koteža koji danima muku muče bez struje, dočekali smo da se oglasi i zamenik gradonačelnika Goran Vesić, ali naravno ne u interesu građana, već isključivo praveći sebi promociju.

Šta drugo i očekivati od čoveka koji želi da bude gradonačelnik umesto gradonačelnika, te svaku priliku koristi samo za slikanje pred predstavnicima medija. Tako je i prestonički informativni sajt Beoinfo pretvorio isključivo u glasilo sopstvenog marketinga, ali na njemu podatak o tome kada će meštani Koteža i naselja Mokri Sebeš dobiti struju, kao i izvor grejanja za svoju decu, ipak nismo mogli pronaći. Naprotiv, Vesić je, upozorava Branko Mladenović, predsednik beogradskog odbora NOVE, putem medija, navodno zabrinuto, pitao Elektrodistribuciju kada će rešiti pomenuti problem snabdevanja električnom energijom.

"Upravo zato ne možemo, a da se ne zapitamo da li postoji ustanovljeni sistem komunikacije između Grada Beograda i javnih preduzeća, kao i zašto Goran Vesić koristi nevolju građana za politički marketing", poručio je Mladenović.

Podsetimo, kako je GO NOVE Beograd već upozorio, u jednoj evropskoj prestonici 21. veka očigledno je, za pojedina gradska naselja, i struja postala luksuz, a još jednom je postalo jasno da ovakve čelnike ništa sem lepe slike u novinama ni ne zanima.

mm

Press služba

Related Articles

Leave a Reply

Close