Vlada Srbije opet oprostila dugove Bajatoviću

Vlada Srbije opet oprostila dugove Bajatoviću

Još jednom je Vlada Republike Srbije odlučila da oprosti dugove svom najvećem gubitašu. Dug je iznosio 141 milijardu dinara ili 1,2 milijarde evra,a ova odluka je državu koštala nekoliko bitnih infrastukturnih projekata. Za isti novac koji je poklonjen lošem rukovodstvu koje najvećeg srpskog gubitaša moglo je da se završi 80 kilometara najskupljeg autoputa, da se izgradi 1 600 vrtića u Beogradu, sva četiri klinička centra, 11 bolnica sa celokupnom opremom.

Na ovaj način naprednjačka vlast dokazala je da su joj bitniji gubitaši i mir u njihovim pretplaćenim rukovodstvima nego bolje opremljene bolnice, autoputevi ili kanalizacija. Opraštanje dugova gubitašu, koji već godinama vodi jedan od najplaćenijih funkcionera u Republici Srbiji, Dušan Bajatović je samo deo zajedničkog korpuscionaškog miljea, koji preko državne kase pokušava da opere svoj prljavi novac. Valja napomenuti da je Srbijagas jedino preduzeće na svetu koje se bavi distribucijom gasa, a posluje sa gubitcima.

Zbog potrebe da svoje nesposobne kadrove namire, Aleksandar Vučić, Ana Brnabić i Ivica Dačić su odlučili da od građanki i građana Srbije oduzmu sredstva za preko 2000 preko potrebnih projekata koje bi unapredile život naših sugrađanki i sugrađana.

Ovaj potez je još jedan od primera kako se SNS i SPS odnose prema imovini građanki i građana Republike Srbije i još jedan od dokaza da ukoliko razni Vučići, Dačići, Bajatovići, Dačići i ostali nastave da raspolažu imovinom naših sugrađana ćemo umesto autoputeva, bolnica, vrtića, kanalizacija i ostalih prekopotrebnih projekata dobiti samo još veći broj nesposobnih partijski zaposlenih kadrova.

Nova stranka zahteva od Vlade Republike Srbije da povuče ovu pogubnu odluku i novac koji je planirala da oprosti Srbija gasu preusmeri na prekopotrebne projekte.

mm

Press služba

Related Articles

Leave a Reply

Close