Vračar odbranjen od naprednjačkog pokušaja uzurpacije!

Vračar odbranjen od naprednjačkog pokušaja uzurpacije!

Uprkos pokušaju podmićivanja, pretnjama i zastrašivanjima odbornika, Srpska napredna stranka nije uspela da juče sruši demokratsku vlast u Gradskoj opštini Vračar. Svojom doslednošću, dvadeset i troje odbornica i odbornika odbranilo je narodnu volju, a Vračar je ostao ono što je i bio – bastion demokratije.

Već uhodanom praksom, naprednjački manipulatori su danima pred jučerašnju Skupštinu GO Vračar odbornicima slali poruke pokušavajući da ih obmanu i „kupe“. Međutim, odbornici DS, Nove stranke, LDP, SDS i DSS su ostali dosledni građanima koji su ih zbog njihovih demokratskih načela i birali i tako odbranili Vračar od pokušaja naprednjačke uzurpacije.

Očigledno je da je SNS –u jasno koliko je njena lažljiva retorika prezrena od građana i da će rezultati narednih lokalnih izbora to i dokazati. Zato na sve moguće načine pokušava da vlast otme. Otuda i ne iznenađuju najprimitivnije metode kojima se služi – obmane, manipulacije, politički pritisci i zastrašivanje, a za koje će jednom morati i da odgovara pred nadležnim organima

Nova stranka ocenjuje da je naprednjačko silničko delovanje direktno ruganje volji građana i protiv toga će se najoštrije boriti. Zato je NOVA i formirala Centar za suzbijanje pretnji i nasilja povodom izbora 2016, kako bismo se, zajedno sa građanima, izborili da svi oblici narušavanja izborne volje budu adekvatno procesuirani.

mm

Press služba

Related Articles

Leave a Reply

Close