Vračarci digli glas protiv vlasti koja je građanima ukrala opštinu

Vračarci digli glas protiv vlasti koja je građanima ukrala opštinu

Funkcioneri i aktivisti Opštinskog odbora Nove stranke Vračar i ove subote su, kao i svakog prethodnog vikenda, razgovarali sa svojim sugrađanima i komšijama o krucijalnim problemima sa kojima je suočena jedna od centralnih beogradskih opština.

 

U saradnji sa članovima Demokratske stranke, Socijaldemokratske stranke, Narodne i Stranke moderne Srbije, razmenili smo sa velikim brojem zainteresovanih Vračaraca ideje i buduće planove u delovanju, kako bismo ovaj, prekrajanjem izborne volje, ukradeni deo prestonice konačno ponovo vratili u ruke građana, kojima i pripada.

Prikupivši nekoliko stotina podrške na štandovima ispred Kalenić pijace, ujedno smo ih pozvali i na večerašnji protest "1 od 5 miliona", na kojem će se, ispred Terazijske česme, nezadovoljnim Beograđanima, koji već 6 meseci izlaze na ulice, obratiti predsednik Saveta Nove stranke Aris Movsesijan.

To je samo jedan od načina da zajedničkom snagama ne samo Vračar, već i ceo Beograd, učinimo slobodnim gradom, u slobodnoj Srbiji na putu povratka demokratiji i vrednovanju ljudskih prava i, iznad svega, na doslednom putu Evropske unije.

mm

Press služba

Related Articles

Leave a Reply

Close