Vrh SNS-a u panici od NOVE Sablje

Vrh SNS-a u panici od NOVE Sablje

Nova stranka, reagujući na besmislene optužbe Srpske napredne stranke koja je, brže-bolje, sa namerom da prikrije pravu istinu o nivou bezbednosti građana Beograda, ne može a da se ne zapita da li je sve ono što navode u svojim saopštenjima zapravo samo njihov odraz u ogledalu.

Ukoliko, kako su oni to izmaštali, Nova stranka uživa malu podršku građana Srbije, uvereni smo da je ona dragocenija od neuporedivo najveće podrške koju SNS ima upravo u kriminalnim krugovima. Otud i objašnjenje za nivo nervoze koji su ispoljili nakon upozorenja Foruma mladih NOVE na alarmantno bezbednosno stanje u prestonici, a o čemu svedoče i podaci da je Beograd grad sa najviše ubistava u regionu, kao i da je, nažalost, umesto moderne evropske prestonice 21. veka, postao sigurna kuća za kriminalce. Kako one na ulicama, tako i one na vrhu vlasti.

Očigledno je da su u nameri da prikriju svoje prljave tragove zaboravili na činjenice iz vremena kada je lider NOVE Zoran Živković bio premijer Srbije, a akcijom "Sablja" kriminal u državi doveden na istorijski minimum. Zato nam i nije teško da ih podsetimo da o tome svedoče jasni podaci – rešeno nekoliko desetina ubistava, razrešeno još preko 4.000 krivičnih dela za koje su izvršioci osuđeni na nekoliko hiljada godina zatvora, gde se i danas nalaze. Osuđene su ubice Zorana Đinđića, Ivana Stambolića, atentatori sa Ibarske magistrale i iz Budve, uništeno je kriminalno tržište trgovine oružjem, drogom, a kriminal je praktično resetovan na nulu.

Zato je bajka koju ponavljaju kako se "u Živkovićevo vreme niko nije bavio rasvetljavanjem krivičnih dela" zapravo samo mantra koju aktuelni režim ponavlja iz nemoći. SNS je taj koji je obnovio veze vlasti i kriminalaca, a u realnost Srbije vratio i retoriku i mračne tekovine devedesetih godina, kada su zajedno krali i ubijali političke protivnike i novinare.

Svesni da im je rejting na nikada manjem nivou i da se bliži trenutak kada će njihova apsolutistička vlast biti okončana, jedino što im preostaje jeste da pišu saopštenja. Srbiji je neophodna NOVA Sablja i ona će se neminovno desiti. To je ono čega se vrh SNS-a toliko plaši, a naša poruka je samo jedna - njihov strah je i te kako opravdan.

mm

Press služba

Related Articles

Leave a Reply

Close
Close

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Close

Close