Vučić nije imao hrabrosti da raspiše vanredne

Vučić nije imao hrabrosti da raspiše vanredne

Predsednik Nove stranke Zoran Živković ocenio je da je očigledno da premijer Srbije Aleksandar Vučić nije imao hrabrosti da raspiše vanredne izbore, ali da će snagom argumenata opozicije biti nateran da ih raspiše sredinom ili krajem 2016. godine.
Živković je agenciji Beta rekao da su izbori u Srbiji neophodni jer je stanje u Srbiji "jako loše" i "ništa od obećanog nije ostvareno".

- Tim odbijanjem da raspiše izbore Vučić pokušava svojom demagogijom da nam objasni da je to dobra volja i da bez obzira na istraživanje javnog mnjenja on neće to da kapitalizuje, ali to nije tačno. Građani Srbije su već odavno svesni da su laži već izrečene i da od ostvarivanja tih lažnih obećanja nema ništa - naveo je on.

Živković je ocenio da će "svaki dan opstanka Vučića na vlasti koštati građane bar 10 miliona evra":
- Vučić naravno nema nikakvo poznavanje ekonomije, kao što ne poznaje ni druge stvari. Smešno je kada on govori o parama. Ovo je vlast koja je potpuno besmislena. Nešto najgore što je Srbija mogla da doživi i to što pre mora da se promeni. Ako Vučić neće da raspiše izbore sada, raspisaće sredinom ili krajem sledeće godine i biće nateran na to snagom argumenata opozicije.

mm

Press služba

Leave a Reply

Close