Vučić priznao ko je kriv za neuspeh akcija protiv narko mafije!

Vučić priznao ko je kriv za neuspeh akcija protiv narko mafije!

Još jedna autoterapija uživo predsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića, očekivano je obilovala nekonvencionalnim lekovima – lažnim statističkim podacima i drugim sredstvima iz arsenala  „naprednog“ imaginarijuma.

Međutim, tokom svoje današnje seanse, premijer je imao i jedno priznanje. Govoreći o neuspehu akcija protiv „velikih narko bosova“, Vučić je naveo da su sastanci pred akcije održavani u najužem krugu – on, Nebojša Stefanović i još par ljudi od poverenja – i da su uvek bivale „provaljene u roku od sat vremena“! „Najuži krug“ svakako sužava broj osumnjičenih koji odaju informacije, što nameće sledeći zaključak:

  • Kao Å¡to je jednom premijer već priznao da su za ruÅ¡enje u Savamali odgovorni kompletni idioti iz vrha gradske vlasti, tako je i ovde priznao da se za neuspeh borbe protiv narko mafije krivi takoÄ‘e „kompletni idioti“, ali iz vrha republičke vlasti!

No, priznanje koje je Vučić između redova saopštio, amortizovano je nepreglednim fingiranim brojkama i statističkim manipulacijama koje bi trebalo da svedoče o nezapamćenom ekonomskom „bumu“. Istovremeno, nema odgovor na pitanje zašto se još uvek novac otima od penzionera, nastavnika, lekara... Premijer kaže i da je nezaposlenost - nikad manja! „Smanjena je na 13.6 odsto, dok je pre tri godine iznosila oko 25 odsto“, a metodologija je, takođe tvrdi, ista. I to je još jedna bezočna laž budući da je Republički zavod za statistiku 2015. godine menjao metodologiju pri istraživanju podataka o nezaposlenosti!

Naposletku, premijer je izrekao možda i najskandalozniju uvredu za svačiji zdrav razum: da je „ponosan na srpsko zdravstvo i ministra Lončara, jer se deca u Srbiji nikad bolje nisu lečila“! Dok on to izgovara, građani šalju poruke na 5757, 6323, 1150...

mm

Press služba

Leave a Reply

Close
Close

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Close

Close