Vučić sastancima sa Prištinom odavno priznao nezavisno Kosovo

Vučić sastancima sa Prištinom odavno priznao nezavisno Kosovo

Nakon što je posle današnjeg sastanka sa predstavnicima Prištine u Beloj kući, predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću uručen papir po kojem Srbija treba da i zvanično prizna nezavisno Kosovo, postalo je jasno ono na šta je predsednik Nove stranke Zoran Živković godinama upozoravao javnost - Vučić ga je već odavno faktički priznao!

Naime, za neupućene, samozvane "analitičare", "eksperte", "novinare", "političare" i ostale "mudrace" - Vučić i Hoti razgovaraju proteklih osam godina o statusu KiM. Ekonomske, kulturne i slične teme, koje se navode kao povod susreta, su besmislene i nemoguće ako se ne radi o dve odvojene, samostalne države, što praktično znači da ovim sastancima Vučić priznaje nezavisno Kosovo. Jedino što on, prilično bezuspešno glumi, jeste famozno nećkanje, obavezno praćeno kukanjem u programu uživo konferencija za medije ili televizijskim uključenjima, kako je samo njemu teško u Srbiji, kako se na njega sručio sav teret ovoga sveta, kako on ne jede i spava na podu, i to obavezno uz naglasak na muke koje su mu u amanet ostavile prethodne vlasti, dok kada se kamere isključe radi upravo ono što naziva "najvećom izdajom Srbije i srBstva".

Nova stranka ponavlja da je, pre statusa KiM, neophodno dogovoriti standarde, kako se više nijedan muškarac, žena, dete, ne bi osetili ugroženima i brinuli za sebe, svoje živote, porodicu, posao, budućnost... A zadatak svih nas, političara i građana zajedno, jeste da udruženim snagama i odlučnom borbom stanemo na put daljim Vučićevim lažima i naprednom urušavanju Srbije koje predugo traje.

Ilić

Related Articles

Leave a Reply

Close