VUČIĆEV PREDIZBORNI CIRKUS: Merošinu blokiralo 15.000 botova, putevi zatvoreni

VUČIĆEV PREDIZBORNI CIRKUS: Merošinu blokiralo 15.000 botova, putevi zatvoreni

NIŠ - Gradski odbor Nove stranke Niš ukazao je danas na skandalozni skup u Merošini kojim je aktuelni predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas zvanično otpočeo predizbornu kampanju za izbore 3. aprila.

Naime, aktivisti NOVE svedoče sveopštem haosu, gde je prvo jedno dečije igralište u potpunosti posuto peskom, kako ne bi bilo daljeg prolaska, dok prostor okupira čak 15.000 silom i prinudom dovedenih ljudi, ucenjenih poslovima i egzistencijom, svojom i svojih porodica. Ne samo što se u jeku pandemije koronavirusa i njegovog soja omikron, koji se smatra veoma zaraznim, na istom mestu, tik jedno uz drugo nalazi navedeni enorman broj navodnih pristalica režima Srpske napredne stranke, već skup kojim Vučić veliča svoj lik i delo, poput pravog autokrate, blokira dalji prolaz svim putnicima i normalno funkcionisanje ovog dela ne samo Merošine, već i celokupnog Niša.

Stoga je, ističe Gradski odbor Nove stranke Niš, dužnost svih nas da se zajedničkim snagama suprotstavimo ovoj privatizaciji svake stope Srbije, koja traje već punih 10 godina. Svoju odlučnost i borbenost dokazaćemo ne samo u kampanji koja je pred nama, već i doslednom borbom i radom nakon pada ovog režima, kada ćemo Srbiju, od lepe, napraviti i ozbiljnom državom.

Pridružite nam se!

Ilić

Related Articles

Leave a Reply

Close