Vučićeva direktorka pretnjama i ucenama na članicu NOVE

Vučićeva direktorka pretnjama i ucenama na članicu NOVE

Kandidatkinja NOVE za odbornicu SO Palilula u Nišu Vera Stojković još jedna je žrtva naprednjačkog progona političkih neistomišljenika. Čim se našla na izbornoj listi NOVE, tako je od svoje direktorke Olivere Ognjanović, inače istaknute članice SNS, nezakonito udaljena sa radnog mesta, a potom joj je i zaprećeno otkazom.

Naime, pojedini radnici niške organizacione jedinice Društva za zaštitu od požara i obezbeđenje objekata i imovine „Full Protect“, među njima i Vera Stojković, sudskim putem tražili su isplatu zarada koje im duguje ovo preduzeće. To je iskoristila SNS direktorka koja je pravo članice NOVE, zakonom zagarantovano, da naplati svoje dve zarade od po 35.000 dinara, bezočno nazvala direktnom pretnjom „opstanku preduzeća“. I kaznila je: raspoređivanjem na niže radno mesto, privremenim udaljenjem, a onda i pretnjom otkazom. Već razrađen metod naprednjačkih silnika koji službeni položaj koriste za obračun sa političkim neistomišljenicima.

Svakodnevni pritisak na članicu NOVE kojim diriguje Ognjanović, prava je mera Vučićevog vladanja. Dok se za partijske podobnike izmišljaju radna mesta, dotle se onim „režimski nepodobnim“ direktno uskraćuje pravo na rad i zaradu, a indirektno i pravo na slobodu govora i političke stavove. Nova stranka upozorava da je ovim narušen i legitimitet izbornog procesa jer se smišljeno i namenski vrše pritisci na one koji su protivkandidati SNS kadru na predstojećim izborima.

 

mm

Press služba

Related Articles

1 Comments

  1. Art Inpres
    18.04.2016 at 14:50
    Reply

    šta vam znači NOVA stranka? Da li to znači NOVOREGISTROVANA stranka, šta li? Misterija genijalnosti i domišljatosti ostaje nepoznata za buduće generacije!!!

Leave a Reply

Close