Vučićeve halucinacije uživo na nacionalnoj frekvenciji

Vučićeve halucinacije uživo na nacionalnoj frekvenciji

Nova stranka zahteva da se Aleksandar Vučić, uzurpator svih državnih funkcija, kao i njegovi najbliži saradnici podvrgnu lekarskom pregledu, pre svega psihijatrijskom, u nadležnoj ustanovi. To je jedini logičan zahtev nakon konferencije za novinare prvog čoveka Srpske napredne stranke, na kojoj je celokupnu javnost ponovo pokušao da uvuče u svoje halucinacije o „unutrašnjim neprijateljima, mrziteljima i rušiocima državnog poretka“.

Sramota je da naprednjački šef optužuje građane i političke protivnike za kreiranje lažnih vesti, kada je on sam glavni generator najbrutalnijih izmišljotina. Nekadašnji Miloševićev šef propagande, kao i nosilac glavne uloge operete „Spasavanje iz Feketića“, ponovo se služi gebelsovskim metodama i scenarijima pokupljenim iz jeftinih krimi filmova. Cilj je jasan: obmanuti javnost i sakriti ogromno nezadovoljstvo naroda uzrokovano poskupljenjem cena goriva, otimanjem penzija i plata, uništavanjem medija, razaranjem svih institucija, gaženjem po pravima i slobodama ljudi.

Međutim, patološko laganje Aleksandra Vučića nije samo bedno, već i opasno, jer stiže sa državnog vrha koji je prigrabio, te produkcijom atmosfere haosa, mržnje i straha dovodi u pitanje opstanak Srbije.

Verujemo da količina bizarnih izmišljotina i sumanutih ideja saopštenih na današnjoj konferenciji za novinare zahteva hitno ispitivanje od nadležnih lekarskih ustanova i - shodno nalazima - određivanje terapije i eventualnu hospitalizaciju. U suprotnom, Srbija će ostati talac psihičkog poremećaja jednog čoveka.

mm

Press služba

Leave a Reply

Close