Zabetoniran drvored u Knjaževcu dokaz da je priroda najveći neprijatelj naprednjačke vlasti

Zabetoniran drvored u Knjaževcu dokaz da je priroda najveći neprijatelj naprednjačke vlasti

Da je priroda naprednjačkoj vlasti najveći neprijatelj dokazuje još jedan primer koji nam dolazi iz Knjaževca, gde su stabla drveća zabetonirana, i to bukvalno.

Naime, kako upozorava Knjaževački odbor Nove stranke, prilikom rekonstrukcije Ulice Devete brigade, građani su ostali šokirani pred prizorom asfaltiranog drveća. Da ne podsećamo da, u eri visokog zagađenja koje moderan život nosi sa sobom, svako stablo predstavlja prava "pluća grada", pomenutim radovima je i narušen izgled i identitet jednog dela Knjaževca, ali i ugrožen opstanak tih stabala, koja će verovatno u skorije vreme biti posećena, u dobro poznatom maniru aktuelnog režima.
 
 
Ni to nije bilo dovoljno predsedniku opštine Milanu Đokiću, koji je prvo Knjaževčanima obećavao "mali komad Švajcarske u Istočnoj Srbiji", da bi potom ulazio u polemike na društvenim mrežama, ali i zloupotrebio lokalne medije, koji sada prenose njegovo objašnjenje da je "uklanjanjem viška asfalta drvored ostao neoštećen".
 
NOVA Knjaževac još jednom snažno apeluje na svoje komšije da dignu glas protiv režima koji uništava sve pred sobom i da ga zajedničkim snagama, kao što se i borimo godinama unazad, uskoro pošaljemo na smetlište političke istorije, gde im je i mesto. 
mm

Press služba

Related Articles

Leave a Reply

Close