Zaječar: Podrška protestu uprkos međustranačkim razlikama

Zaječar: Podrška protestu uprkos međustranačkim razlikama

Gradski odbor Nove stranke Zaječar izražava punu podršku sinoć održanom protestu protiv aktuelne vlasti. Iako u protestu nismo učestvovali pod stranačkim obeležjima, jesmo kao građani, jer smatramo da je to dužnost svih nas koji želimo dobro našem gradu, bez obzira na međustranačke razlike.

Koliko god se politika zaječarskog odbora Nove stranke razlikovala od politike organizatora sinoćnog protesta, svesni smo teške situacije u kojoj se kao društvo nalazimo i poručujemo da svi, i odgovorni politički akteri i građanski aktivisti, moramo da podržimo ovakav vid akcija. Takođe podsećamo sve političke organizacije da ovi protesti ne treba da budu shvaćeni kao izbori i shodno tome mesto za sklapanje koalicija, već isključivo kao način da se izvrši pritisak na katastrofalnu vlast koja sistematski uništava naš grad. Zato je legitimno da u protestima učestvuju svi oni koji žele boljitak Zaječaru, bez obzira na međustranačke razlike.

Zaječarski odbor NOVE će i u budućnosti podržati svaki vid okupljanja, političkog i građanskog, koji je usmeren protiv vlasti, nezavisno od toga da li će u njima uzeti i aktivno učešće kao stranka.

mm

Press služba

Related Articles

Leave a Reply

Close
Close

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Close

Close