Živković: Gde god se okrenete, od ove vlasti dobijate samo veliku laž

Živković: Gde god se okrenete, od ove vlasti dobijate samo veliku laž

Predsednik Nove stranke i narodni poslanik Zoran Živković danas je na sednici Narodne skupštine Republike Srbije poručio da je osnovna karakteristika vlasti, koja već 6 i po godina urušava Srbiju, jedna velika laž.

Podsetivši da su suficit i deficit isto zlo, koje krije pljačku i obmanu naroda, te da vladajuća struktura kada želi nečim da se pohvali, iznos prikaže u dinarima, dok kada nešto drugo želi da prikrije, predstavlja ga u evrima, lider NOVE je za tek 20 minuta obraćanja u toj meri raskrinkao sve trule temelje vlasti SNS-a, da predsedavajuća Parlamentom Maja Gojković nije imala druge do da mu uskrati pravo na repliku, dok je ministar finansija Siniša Mali nakon toga mogao samo da u vidu opštih mesta ponavlja bajke, po uzoru na svog šefa.

„I Deda Mraz je dao ostavku kada je video koliko košta jelka u Beogradu. Gde god se okrenete, dobijete veliku laž upakovanu u uzdisanje, pretnje ili negativan odnos prema opoziciji“, podvukao je Živković i zaključio da istinskom opozicionom borbom, o čemu svedoči i više od 300 amandmana koje je NOVA pripremila za tekuću sednicu, neće dozvoliti dalje obesmišljavanje funkcije Narodne skupštine.

Ceo snimak obraćanja Zorana Živkovića možete pogledati na linku u nastavku:

mm

Press služba

Related Articles

Leave a Reply

Close