Živković na Konferenciji NOVE: Dan nakon promene vlasti menjamo sistem!

Živković na Konferenciji NOVE: Dan nakon promene vlasti menjamo sistem!

Trinaesta Redovna Konferencija Nove stranke održana je u subotu, 13.aprila, u Velikoj sali Gradske opštine Stari grad.

Na stranačkom skupu kojem je prisustvovalo više od 300 delegata NOVE iz cele Srbije, pre svega, su usvojeni izveštaji o radu funkcionera, a potom i otvorena diskusija o daljim planovima i ciljevima u radu u kojem svi jednako učestvujemo.

Predsednik Nove stranke Zoran Živković sa žalošću je konstatovao da je od 90-tih godina do danas po prirodi stvari nešto trebalo da se pomeri unapred u Srbiji, a nije. Istakavši da je nivo uvreda koje koriste predstavnici aktuelnog režima, pogotovo onaj koji sebe naziva predsednikom države - Aleksandar Vučić, nedopustiv, Živković je dodao i da je Nova stranka pre 6 godina i osnovana sa svešću da će nas ti i takvi vrlo brzo uvući u septičku jamu.

 "Došli smo do toga da se korov vratio. I mi smo pravili greške, ali vam ja obećavam da će se dan nakon promene ove vlasti promeniti i sistem. To znači da, pre svega, više ništa neće biti tajno. Moramo da se borimo ne samo za promenu ludaka sa dijagnozom F. 20, sa kojim nema razgovora. Sa njim eventualno može da razgovara samo naša koleginica Sanda Rašković Ivić, i to ne kao političar, već kao psihijatar po struci. Naći ćemo načina za dijalog, ali ne onaj koji danas nudi Maja Gojković", objasnio je lider NOVE.

Kompletan snimak govora predsednika Nove stranke Zorana Živkovića možete pogledati na linku u nastavku:

mm

Press služba

Related Articles

Leave a Reply

Close