Živković razgovarao sa građanima Surčina

Živković razgovarao sa građanima Surčina

Predsednik Nove stranke Zoran Živković danas je, zajedno sa članovima Opštinskog odbora Surčin, razgovarao sa građanima ove beogradske opštine i tom prilikom istakao da veliki odziv Surčinaca jasno svedoči o tome da NOVA ima podršku, te da će tu podršku odgovornim delovanjem i opravdati.

 

Članovi Opštinskog odbora NOVE Surčin, na čelu sa predsednicom Snežanom Gavrilović,  razgovarali su danas sa svojim sugrađanima i tom prilikom ih upoznali sa programom NOVE, ali i saslušali probleme stanovnika ove opštine i sugestije kako ih rešiti. Kako je saopšteno, veliko interesovanje Surčinaca za ideje Nove stranke, kao i spremnost mnogih da se aktivno uključe u njen rad, jasno govori o tome da je ova beogradska opština spremna za jednu novu, odgovorniju politiku.

 

Lider NOVE je ovom prilikom istakao da će sve ono što se tokom današnje akcije čulo od građana, a tiče se lokalnih problema, biti smernice NOVOJ u postavljanju ciljeva koje će svojim programom ponuditi građanima Surčina na predstojećim lokalnim izborima. On je takođe izrazio i zadovoljstvo što je ideja Nove stranke dobro prihvaćena u ovoj opštini, a što rezultira sve većim brojem učlanjenja u NOVU:

- Naš cilj je pre svega da okupimo kvalitetne ljude. Novi članovi, uz one već postojeće, jesu dokaz da će Nova stranka ponuditi dobru listu kandidata na lokalnim izborima.

 

mm

Press služba

Related Articles

Leave a Reply

Close