Živković - Rekonstrukcija prljave montaže "Srpskog telegrafa" [VIDEO]

Živković – Rekonstrukcija prljave montaže “Srpskog telegrafa” [VIDEO]

Bilten Aleksandra Vučića - Srpski telegraf - pokušao je da prljavom montažom isfabrikuje navodno kompromitujući materijal o predsedniku Nove stranke Zoranu Živkoviću. Poslužili su se, kao i nebrojeno puta do sada, lažima i jeftinim prevarantskim trikovima, pa čak i zloupotrebili profesionalce, cenzurišući njihove izjave i prilagođavajući ih svom bednom pokušaju falsifikovanja stvarnosti.

Njihov pokušaj raskrinkali smo još juče, kada smo zahvaljujući pojedinim časnim i profesonalnim ljudima, došli u posed redakcijske prepiske koja razotkriva kako radi propagandna režimska kuhinja, iz koje se truje narod i zagađuje javna sfera.

Zoran Živković rekonstruisao je ceo događaj i, analizirajući snimke koje je servirao Srpski telegraf, kao i snimke "spornih" ulica načinjenih danas, dokazao da nije bilo saobraćajnih prekršaja, a još manje "divlje, nekonrolisane vožnje", jer u vozilu koje je neovlašćeno pratilo Živkovića, brzinometar jasno pokazuje da se automobil kretao prosečnom brzinom od 40 km na sat.

Sramotnu montažu režimskog biltena u celosti možete pogledati ovde: https://www.youtube.com/watch?v=XgmXeo_79o8, pa procenite i sami da li su i koji prekršaji počinjeni.

Ovom prilikom poručujemo rukovodstvu Srpskog telegrafa i njegovog pratećeg portala www.republika.rs, da će za ovaj bestijalni pokušaj prevare odgovarati pred sudom.

mm

Press služba

Ostavi komentar

Zatvori