ŽIVKOVIĆ U EMISIJI DOBAR, LOŠ, ZAO: Vučić hoće da uništi sve institucije, da bi ostao samo on!

ŽIVKOVIĆ U EMISIJI DOBAR, LOŠ, ZAO: Vučić hoće da uništi sve institucije, da bi ostao samo on!

Čuveni autorski tandem Marko Vidojković i Nenad Kulačin spremno je dočekao lidera Nove stranke Zorana Živkovića koji je na samom početku istakao da svojim najvećim političkim uspehom smatra to što je dva puta bio zamenik dr Zorana Đinđića.

"Imali smo ozbiljan plan, mada se znalo da će njegova Vlada pasti na sledećim izborima, ali smo znali i da ćemo se posle par godina vratiti, jer taj težak posao nema ko da nastavi. Mi bismo sada, da je Zoran živ, sigurno bili deo EU. Ne bismo imali predsednika sa očiglednom dijagnozom, ne bismo imali ministra odbrane u tri pojavna oblika, nikada ne znate s kojim Vulinom pričate, ne bismo imali to da vas lažu svakog dana, čim zinu, ne bismo sumnjali koji je dan i da li je dan ili noć. Sigurno bismo već imali i rešenje Kosova, naša tadašnja politika je bila da idemo ka podeli Kosova kojim bi trajno bili okončani sukobi na toj teritoriji, jer Srbi i Albanci tu nikada nisu živeli zajedno, već jedni pored drugih. a Vučić je uzeo mnogo iz Zoranove retorike, ali bez sadržaja s tim što smo mi stajali iza svojih reči, a on samo laže", rekao je Živković u emisiji "Dobar, loš, zao".

Razgovor o talogu aktuelne vlasti, sećanju na Vladu dr Zorana Đinđića, ali i o idejama NOVE za put kojim Srbija mora što pre krenuti možete pogledati na linku ispod.

 

mm

Press služba

Related Articles

Leave a Reply

Close