Živković u Parlamentu: Pored šuma i parkova, SNS-ovci počeli da seku i železničke pruge

Živković u Parlamentu: Pored šuma i parkova, SNS-ovci počeli da seku i železničke pruge

Predsednik Nove stranke i narodni poslanik Zoran Živković naveo je danas na konferenciji za medije u holu Parlamenta da bi voleo da neko objasni javnosti nacionalni, ekonomski, kulturni i civilizacijski značaj najavljenog uspostavljanja avio-linije izmedju Beograda i Prištine.

"Zbog te linije oduševljeni su Donald Tramp, Marko Djurić, pet ili šest ambasadora u okruženju. Voleo bih da neko objasni zašto je ta tema toliko važna. Od svega se pravi nevidjena drama bez razloga da bi se prikrilo ono što očigledno ne valja u ovoj državi a to je kriminal vlasti, to su Krušik i heroj Aleksandar Obradović, lažne diplome, ne samo Malog nego svuda oko nas", kazao je Živković. 

Govoreći o izmenama i dopunama Zakona o prevozu putnika u drumskom saobraćaju o kojima će poslanici raspravljati, lider Nove stranke je kazao da je država, suprotno evropskoj praksi, "rešila da poseče" 1.000 kilometara pruga. 

"Verovatno će ih poslati u Smederevo da budu pretopljene u nešto drugo, uz verovatno maksimalno aerozagadjenje. To je protiv evropske prakse jer se tamo širi mreža železničkih pruga. Železnica je efikasniji vid prevoza tereta od avionskog i dramatično manje ugrožava životnu sredinu. Zato Vučić i njegovi seku pruge jer su apsolutni zagadjivači", dodao je Živković.

On je u nastavku čestitao školsku slavu Svetog Savu đacima i poželeo im da nastave školovanje u školama u kojima se vrednuje i stiče znanje, a ne lažne diplome i da pored sebe nemaju lopove koji prepisuju tuđe, već prijatelje koji žele da uče.

 

mm

Press služba

Related Articles

Leave a Reply

Close
Close

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Close

Close