Živković u Pravom uglu: Opozicija da nastupi zajedno na beogradskim izborima

Živković u Pravom uglu: Opozicija da nastupi zajedno na beogradskim izborima

Predsednik Nove stranke Zoran Živković, gostujući u emisiji "Pravi ugao" na Radio televiziji Vojvodine, izjavio je da bi opozicione stranke trebalo da naprave zajednički front za nastup na predstojećim lokalnim izborima u Beogradu.

Živković je  rekao da će opozicija to učiniti "ako ima zrno pameti, dovoljno hrabrosti i znanja da se bori protiv režima", jer većina građana želi da opozicija pobedi na beogradskim izborima.

- Opozicija bi trebalo da napravi zajednički front i da se na beogradske izbore izađe na najefikasniji način. Mi na njima moramo pobediti, jer to građani Beograda žele, ne svi -  već većina. To treba da artikuliše jedna ozbiljna opozicija - rekao je Živković.

Istakao je da "aktuelni režim neće pasti sam" i da treba da se radi na tome da se "ova vlast otera u istoriju", navodeći da je to moguće ako se "počne s Beogradom".

On je kazao da, kada govori o pravljenju zajedničkog fronta opozicije, podrazumeva one stranke koje su prihvatljive za Novu stranku koja, kako ističe, nikada nije sarađivala sa vladajućom koalicijom.

Živković je, komentarišući najavu postavljenja Bratislava Gašića za direktora Bezebednosno informativne agencije, kazao da ovaj SNS funkcioner "treba da bude predmet interesovanja BIA; a ne njen šef". Takođe je komentarisao i potencijalnu saradnju sa Pokretom Saše Jankovića, a šta je sve rekao, pogledajte u video prilogu.

 

 

mm

Press služba

Related Articles

Leave a Reply

Close