Živković u Užicu: Moramo stati na put propadanju Srbije pod Vučićevim režimom

Živković u Užicu: Moramo stati na put propadanju Srbije pod Vučićevim režimom

Predsednik Nove stranke i narodni poslanik Zoran Živković održao je prošlog petka govor na protestu #1od5miliona u Užicu, gde je odlučno istakao da je došlo vreme da se konačno stane na put svakodnevnom propadanju i uništavanju Srbije pod režimom Aleksandra Vučića.

Istakavši da je to upravo i Vučićev zadatak, Živković je okupljenima poručio da svi zajedno moramo nastaviti sa protestima i samozvanog predsednika Srbije poslati u Padinsku skelu, gde mu je i mesto - bilo u zatvoru, bilo u psihijatrijskoj ustanovi ili na radu na njivi.

"Čak ni povećanu dozu lekova kad popije, nije smeo da dođe do ovde i to je dobro za vas. Stanje je jako loše i to svi znamo, nema potrebe da vas ja u to ubeđujem. Svaki dan nam pričaju da je sve bolje i bolje, a realno standard pada. Kod nas i Zavod za statistiku i svi koji se njome bave imaju zadatak da nas lažu "na naučnoj osnovi". Mi dve godine nemamo budžet zbog dugova koje imamo danas. Uništava Srbiju i tako što proteruje sposobne ljude - i sa televizija, i iz škola, i iz bolnica... Proganja svake godine 50.000 mladih ljudi koji odlaze iz ove zemlje ne samo zato što je u Nemačkoj bolje, bilo je tamo bolje i pre 20 godina, nego zato što je ovde neizdrživo i zato što smetaju njegovim prevarantima, falsifikatorima diploma i lažnim doktorima nauka da zauzmu mesta", podvukao je lider NOVE na skupu u Užicu.

On je dodao i da je neophodno učiniti sve da pomenuta propast Srbije bude zaustavljena, a jedan od načina je i da na protestima širom zemlje bude sve više ljudi.

"Naravno da je najveća odgovornost na političarima. Moja najveća krivica je što nije bilo 6. oktobra i ja vam obećavam da ćemo učiniti sve što je tada trebalo čim vi izaberete vlast koja neće biti najlepša, genijalna ili savršena, ali koja će raditi svoj posao kao što smo mi radili do kraja 2003. godine", zaključio je on.

Kompletan snimak govora predsednika Nove stranke Zorana Živkovića na protestu #1od5miliona u Užicu možete pogledati na linku u nastavku:

mm

Press služba

Povezane vesti

Ostavi komentar

Zatvori