Živković ugostio srednjoškolce u Narodnoj skupštini

Živković ugostio srednjoškolce u Narodnoj skupštini

Učenici trećeg razreda Pete beogradske gimnazije posetili su danas Narodnu skupštinu Republike Srbije, a domaćin im je bio narodni poslanik i predsednik Nove stranke Zoran Živković.

Učešćem u Kvizu znanja organizovanom u okviru Nedelje parlamentarizma, učenici odeljenja III9 Pete beogradske gimnazije kao nagradu dobili su obilazak srpskog parlamenta, a izrazili su želju da im domaćin bude predsednik NOVE. Srednjoškolci su uz Živkovića obišli zdanje Narodne skupštine, a potom i sa galerije skupštinske sale pratili današnju sednicu.

Naglasivši značaj angažovanja mladih u političkom životu, Živković je izrazio zadovoljstvo zbog posete srednjoškolaca i poručio da oni treba da budu primer svojoj generaciji:

- Drago mi je što postoje mladi ljudi koji se interesuju za politiku i koji uviđaju da politika nije nešto loše, već je to način da stvari učinimo boljim. Vi treba da budete primer svojim vršnjacima i da širite poruku – bavite se politikom, jer ukoliko to ne učinite, politika će se baviti vama! A to nikada ne izađe na dobro.

mm

Press služba

Leave a Reply

Close