Živković za TV Naša: Glasajte protiv zla, kriminala i korupcije

Živković za TV Naša: Glasajte protiv zla, kriminala i korupcije

Predsednik Nove stranke Zoran Živković obećao je građanima danas da idućeg puta, kada aktuelna vlast bude srušena, neće biti propuštena prilika da se do kraja ispune ciljevi 6. oktobra, lustracija, ali i novi oblik akcije "Sablja".

Živković je, gostujući u emisiji "Uz jutarnju kafu" na televiziji Naša, pozvao sve da se sutra okupe na platou ispred Filozofskog fakulteta u Beogradu i jasno i glasno poruče da kriminal, zlo i korupcija nikada više neće vladati Srbijom.

"Vreme je da se svi setimo šta smo i kako radili i da ne ponovimo greške. Znači 6. oktobar obavezno, lustracija, Sablja 2, istraživanje porekla imovine i sve drugo što smo propustili, jer nismo imali dosledan dogovor u opoziciji. Da smo to tada završili bilo bi mnogo bolje. I nema praštanja ni istorijskih pomirenja sa onima koji su okaljali ruke ili obraz. Kada se normalni ljudi posvađaju oko principa, posle nema mirenja. Pre neki dan sam poslao pismo, ne javno, mada nije ni tajno, liderima stranaka sa kojima smo bili zajedno na ulicama i dobio sam odgovor samo jedne stranke. To mi se ne sviđa. Onda sam pustio to javno da i građani utiču, ne pritiskom naravno. Očekujem da se vidimo do subote i definišemo zahteve, spreman sam da o tome razgovaram, da se ne stidimo što smo političari, da stanemo na čelo kolone, suštinski, a ne samo da se slikamo. Da ne pretimo režimu bojkotom, što je sada popularno, jer uvek pitam: "A šta radimo posle?" Neće bojkot uplašiti Vučića, on to jedva čeka", istakao je lider NOVE.

Ceo snimak gostovanja predsednika Nove stranke Zorana Živkovića na TV Naša možete pogledati na linku u nastavku:

mm

Press služba

Related Articles

Leave a Reply

Close