Živković za TV Šabac: Nijedna kriminalna vlast ne može da nam uskrati istinu

Živković za TV Šabac: Nijedna kriminalna vlast ne može da nam uskrati istinu

Predsednik Nove stranke Zoran Živković ocenio je da se kao država i društvo, nažalost, danas nalazimo u sličnoj situaciji kao pre 22 godine kada je on obavljao funkciju gradonačelnika Niša, što je najveća šteta za buduće generacije, zbog čega su i protesti, koji se protekla 4 vikenda odvijaju u Beogradu, neminovni.

“Njima nismo omogućili nešto najnormalnije, na primer slobodnu televiziju gde čovek može da dođe i govori. Danas je to nemoguća stvar”, poručio je Živković za jedinu slobodnu televiziju u Srbiji, TV Šabac, za čije potrebe izveštavanja sa protesta je centrala NOVE na Terazijama pretvorena u studio.

Istakavši da, i ako je tačna tvrdnja da se kao država i društvo vrtimo stalno u začaranom krugu, lider Nove stranke je podvukao da je krajnje vreme da se sa time prekine.

“Danas je nešto bolje, jer postoje društvene mreže koje ne mogu tako lako da budu cenzurisane, ali nacionalne televizije plaćamo svi i potpuno je normalno da se na njima čuje istina. Kriminalna vlast koja laže, krade, otima, ubija ljude, kakva je bila Miloševićeva, a nisam siguran ni da ova to ne radi, nema pravo da nam uskrati informaciju, istinu i pravo na stav koji ćete reći javno”, naveo je Živković.

Kompletan snimak gostovanja predsednika NOVE Zorana Živkovića na TV Šabac možete pogledati na linku u nastavku:

mm

Press služba

Related Articles

Leave a Reply

Close