Živkoviću počasna titula Ambasador znanja na Akademsko-ekonomskom kongresu

Živkoviću počasna titula Ambasador znanja na Akademsko-ekonomskom kongresu

Predsedniku Nove stranke Zoranu Živkoviću danas će biti uručena počasna titula Ambasador znanja na Akademsko-ekonomskom kongresu koji se u organizaciji Life Learning Academia (LLA) održava u Kranju u Sloveniji.

Akademsko-ekonomski kongres je jedan od vodećih međunarodnih događaja u regionu koji jedanput godišnje okuplja pojedince i organizacije iz celog sveta sa ciljem da se predstave dostignuća, potencijali, ali i mentori iz oblasti znanja na globalnom nivou. Na ovogodišnjoj svečanosti učestvovaće pojedinci iz više od 30 država koji dolaze iz sveta nauke, poslovne i akademske zajednice, i javnog života. Naglasak je na učenju, znanju i povezivanju.

Tim povodom, priznatim i uglednim ličnostima iz celog sveta biće uručena i zvanja „Ambasador znanja“, a jedan od izabranih za nosioca prestižne titule je i bivši premijer, a sadašnji narodni poslanik i predsednik Nove stranke Zoran Živković. Kako navodi organizator LLA, Živković je  ovu počasnu funkciju zaslužio svojim dugogodišnjim iskustvom i zalaganjem, stručnošću, kredibilitetom i etičnošću.

Svečanost dodele priznanja biće održana u Kongresnom centru Brdo kod Kranja pod pokroviteljstvom predsednika Vlade Republike Slovenije dr. Mira Cerara. Živković će učestvovati i u radu Akademsko-ekonomskog kongresa koji počinje u 18 časova.

mm

Press služba

1 Komentara

Ostavi komentar

Zatvori