Živkoviću dobacuju i prete usred skupštinske sednice!

Živkoviću dobacuju i prete usred skupštinske sednice!

Još jednom su perjanice Srpske napredne stranke pokazale svoje pravo lice – primitivno i vulgarno, upućujući pretnje predsedniku NOVE Zoranu Živkoviću, i to na način kakav i pristaje njihovim karakterima – šibicarski, dobacujući iz svojih „ćoškova“.

Naime, dok je Živković izlagao svoje mišljenje o predloženom sastavu „nove“ Vlade, kandidati za ministre Nebojša Stefanović i Zlatibor Lončar i šef poslaničke grupe SNS Aleksandar Martinović uporno su mu dobacivali – uz otvorene pretnje! Takođe, u nedostatku argumenata, Martinović je zloupotrebio i namerno pogrešno protumačio detalje iz Živkovićevog privatnog života, čime je i zvanično sebe „unapredio“ iz narodnog u Informerovog poslanika.

Bio bi paradoks bilo gde u svetu da ministar policije i ministar zdravlja (bivši i budući) provociraju i prete bilo kome ko mirno i civilizovano iznosi svoje mišljenje, i to u direktnom prenosu. U Srbiji okupiranoj političkim, a i ljudskim beščašćem, to nije neobično, već – napredno.

Napominjemo i da je Zoran Živković u svom današnjem izlaganju izneo niz argumenata kojima osporava politički kredibilitet mandatarke Ane Brnabić i predloženih kandidata za ministre i uputio niz pitanja. Živković je jedini poslanik kojem Brnabić nije odgovorila. Pretpostavljamo da je to tako zato što je i sama saglasna sa svim što je predsednik NOVE izneo.

 

Video prilog: Šef poslaniče grupe Aleksandar Martinović  zloupotrebljava i lažno tumači podatke  iz privatnog života Zorana Živkovića

Ilić

2 Comments

 1. Putin
  28.06.2017 at 23:06
  Reply

  Puno pozdrava za sns-OVCE i neka im je srećno sa premijerom i ministrom odbrane. Stvarno Vučić od vas je napravio sns-OVCE za ponos!

 2. Андријан Тасић
  29.06.2017 at 11:07
  Reply

  Још једна потврда да је спољашња експресија одраз унутрашњег стања.
  Нису одмакли од 90 -тих!
  Велики број грађана Ниша се поноси Зораном и његовом храброшћу. Прихватио је место премијера, кад нико није смео и још много тога. Нажалост, има и оних којима смета успех генерално, па зато сада у валасти у Нишу нема Нишлија.
  Људи, ово није смешно, ово је злоупотреба војне евиденције! Под хитно истражити случај!

Leave a Reply

Close