Zrenjanin: Kancelariji za mlade za stranački rad - sendviči!

Zrenjanin: Kancelariji za mlade za stranački rad – sendviči!

Aktivisti NOVE iz Zrenjanina su godišnjicu rada lokalnoj Kancelariji za mlade čestitali uz prigodan poklon - sendviče. Kako je saopšteno, Kancelarija se ne bavi mladima, već isključivo uhlebljivanjem partijske omladine, te joj za očigledan stranački rad sleduje i odgovarajući poklon.

 

- Na današnji dan, 6. februar 2016, obeležava se 8. godišnjica KZM Zrenjanin. Kancelarija za mlade grada Zrenjanina je u protekle četiri godine, otkako je ove vlasti, postala nefunkcionalna tvorevina koja, sem uhlebljenja trojice zaposlenih u njoj, ne služi funkciji kojoj je namenjena. U više navrata smo tokom prethodnog perioda ukazivali na propuste i probleme u radu, ali i komunikaciji sa kako ovom institucijom, tako i sa nadležnim lokalnim čelnicima koji su zaduženi za mlade u našem gradu – rekao je Miroslav Domjesko, poverenik NOVE za Zrenjanin.

Uz simbolična tri sendviča za troje zaposlenih, aktivisti NOVE uputili su se ka Kancelariji tokom radnih sati, ali su naišli na zatvorena vrata. Kako je Domjesko naveo, zaključana vrata Kancelarije su uobičajen prizor i time gradska vlast jasno stvalja do znanja koliko je nije briga za potrebe mladih i da za njih u Zrenjaninu nema mesta.

- Današnjom akcijom želeli smo da na simboličan način ukažemo na činjenicu da je Kancelarija za mlade postala stranačka omladinska ispostava i, kao takva, sramota je našeg grada. Mladi su naša budućnost, a očiglednim bezobzirnim i degradirajućim odnosom prema njima, gradska vlast jasno pokazuje kakvu je budućnost namenila Zrenjaninu – zaključio je Domjesko.

mm

Press služba

Related Articles

Leave a Reply

Close