Zrenjaninski odbor NOVE upozorava: Zrenjanin prekriven kanalizacijom organizovanog kriminala

Zrenjaninski odbor NOVE upozorava: Zrenjanin prekriven kanalizacijom organizovanog kriminala

Nakon priloga zrenjaninske televizije KTV, koji optužuje ministra privrede Gorana Kneževića za brojne malverzacije, neophodna je hitna reakcija nadležnih pravosudnih organa.

Zrenjanin, koji korak po korak, nažalost, osim jednog divnog grada Srednjebanatskog okruga, postaje sinonim za kriminal i korupciju lokalne vlasti, potresa nova afera o masovnoj pljački javnih preduzeća, odakle se novac navodno iznosio u kesama. Stoga Nova stranka Zrenjanin zahteva da tužilaštvo po službenoj dužnosti ispita tvrdnje Davida Dimkića, nekadašnje "desne ruke" Gorana Kneževića i načelnika odeljenja za poslove privrede i finansija, koji je u snimku pomenute televizije istakao da je novac u kešu stavljao u džepove ko je stigao. Alarmantne tvrdnje izneo je i o nekadašnjem direktoru komunalnog preduzeća Vodovod i kanalizacija Goranu Tajdiću, navodeći da su prilikom dolaska u JK preduzeće Vodovod i kanalizacija zatekli dug od 10.000 evra koji nije bio pokriven papirima, a koji su onda pokrili, kako kaže, "preko neke kanalizacije".
 
Kako naš grad, ali i cela država, upravo ne bi više bili "pokriveni kanalizacijom" organizovanog kriminala, NOVA Zrenjanin zahteva da oštrom reakcijom pravosudni organi vrate građanima odavno urušenu veru u pravo i pravdu, jer svaka od afera koje već dugo potresaju zemlju govori o novcu otetom upravo iz njihovih džepova.
 
Svoje sugrađane ujedno pozivamo da nam se pridruže u borbi, jer je svima odavno jasno da ovo nije zivot i budućnost kakav želimo, kako to Vučić kaže, "za našu decu", već Zrenjanin i Srbiju na putu Evrope 21. veka, koje će poštovati svi. 
mm

Press služba

Related Articles

Leave a Reply

Close